Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Martyn Ferenc Galéria

hu
Archív
Martyn Ferenc Galéria | Martyn Ferenc Galéria

Szó és kép – Irodalom és fotográfia

Jegytípusok

 • Teljes árú

  500 Ft

Kiállításmegnyitó: október 7. 17.00 óra.

Archív

Szó és kép – Irodalom és fotográfia

Jegyinfó

Walton Eszter budapesti fotóművész kiállítása.

Kiállításmegnyitó: október 7. 17.00 óra.

A kiállítást megnyitja: Balogh Robert író, költő, drámaíró.

A kiállítás október 28-ig tekinthető meg.

 

Walton Eszter budapesti fotográfus, végzettsége építész. A fotográfia több ága is érdekli, műveli őket, de munkásságában az építészethez (ld. épített és természetes környezet) közeli fotó szerepel az első helyen. Digitális mellett az archaikus technikákat is gyakran alkalmazza.

 

"Szöveggel kísért fénykép illetve fényképpel kísért szöveg. Régóta foglalkoztat a téma. Igazodva a Hely Szelleméhez - összefogva néhány kedves irodalmárral - létrehoztam egy olyan kiállítást, amely - reményeim szerint - a látogatóknak is választ adhat a témában felmerülő rengeteg kérdésre. A kiírt versek/esszék/fejezetek miatt az anyag befogadásra több időt vesz igénybe, mint egy hagyományos fotókiállításé. Bízom azonban abban, hogy - pont ezek miatt - nagyobb hatással lesz az emberekre, jobban megmozdítja őket. És megvalósulhat, ami - Rilke szerint - a művészet célja, hogy Változtasd meg élted!"

 

 

A kiállításon részt vevő irodalmárok (illetve más szakmájú, de rendszeresen író/publikáló személyek):      Adorján Éva textilművész; Bartis Attila író-fotográfus; Háy János író, költő, festő, illusztrátor; Hegyi Zoltán író, költő, kritikus; Lanckor Gábor költő, író, műfordító; Mátrai Péter építész-zeneszerző; Nádas Péter író, drámaíró, esszéista; Szabó Borbála drámaíró, író, dramaturg; Tomaji Attila költő, irodalomtörténész, tanár; Vadász Bence építész-költő; illetve - már nem élő - klasszikusok. Valamint Mérei Ferenc és Bagdy Emőke pszichológusok.

HelyszínMartyn Ferenc Galéria | Martyn Ferenc Galéria

Leírás

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók